סונר צוואר ובלוטת מגן

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/11/2020 | 05:05 | מאת: א

שלום, בסונר צווארי לבני בן שלושה חודשים נמצאה קשרית היפואקוגנית 0.3 ס״מ באונה שמאלית של בלוטת התריס : tirads 3 יתר הבדיקה תקינה ללא ממצאים. אשמח לחוות דעתך, אמא מודאגת

שלום רב, לא נשמע שיש ממה לדאוג. יש לחזור לרופא שהפנה ל US. מבחינת הגוש בתירואיד- ממליץ רק מעקב עם US - אם בכלל... בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר