שאלה על [email protected]הפרעה בבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/11/2020 | 15:58 | מאת: יוסי

שלום 1. האם בעיות בבלוטת התריס יכולות לגרום להפרעות בנשימה בשכיבה ו/או בשינה? 2. א"כ אלו בעיות יכולות לגרום לזה? ומה הבירור לצורך כך? 3. האם בדיקת TSH במידה ותצא בטווח הנורמה שוללת בעיות בבלוטה? תודה רבה

שלום רב, נא ראו תשובה בפורום תירואיד. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר