שן בינה תחתונה שצומחת ושורף לי בשקד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/10/2020 | 20:02 | מאת: לינוי

בת 20, התחילה לצמוח לי שן בינה בלסת התחתונה בצד שמאל לא הלכתי לרופא שיניים עדיין וכואב לי קצת, היום בבוקר ראיתי בשקד השמאלי שלי שכאילו יש לי חתך קטן בשקד ויורד לי דם ושורף לי שם. אני מפחדת שזה סרטן מה לעשות??

שלום רב, לא נשמע סרטן כלל. יש לגשת לרופא שיניים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר