בלוטה בראש של פעוטה בת 1.6

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/09/2020 | 17:59 | מאת: קים

שלום, בת שלי בת שנה וחצי לפני שבוע הפילה על עצמה מהשידה מנורת לילה, לצערי לא ראיתי איך בדיוק זה נפל, היא בכתה דקה ונרגעה, אחרי כמה ימים גיליתי אצלה בראש למעלה בלוטה בגודל בינוני אין שום צבע, במראה זה נראה רגיל לחלוטין ה בערך שבוע, אם זה לא מהנפילה מזה יכול להיות? אני נורא מוטרדת מזה, אם הייתי יודעת בוודאות שזה מהמכה הייתי רגוע. אם זה מהמכה כמה זמן זה אמור לעבור?

שלום רב, יש להגיע לבדיקת רופא הילדים. קשה לומר ללא בדיקה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

16/09/2020 | 12:30 | מאת: קים

רופא אומר שזה גרמי ושזה נראה כמו חבלה הבעיה שזה מעל שבועיים ולא עובר בכלל

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר