קשה באזור הניתוח (דיסקציה)

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/09/2020 | 00:25 | מאת: דוד

שלום, עברתי דיסקציה צווארית וכריתת בלוטת תריס לפני חודשיים. את הדיסקציה עשיתי בצד ימין. עכשיו אני מרגיש שכל האזור של הדיסקציה (צד ימין איפה שהצלקת) מרגיש לי ממש קשה כזה, רקמות חזקות וקשות כמו שריר, בניגוד לצד השמאלי שלא נותח והוא פחות נוקשה. אם זה נורמלי?

שלום רב, נורמלי לחלוטין. יש לתת לזה זמן להחלים. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר