גוש מוזר מתחת ללכת בצד ימין

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/08/2020 | 19:53 | מאת: עדן

היי, הופיע לי גוש כמו אליפסה מתחת ללסת בצד ימין. כשאני נוגעת זה מרגיש כמו מכה אם אני לא נוגעת זה לא כואב. אני מפחדת שזה יתגלה כסרטן בת 21 סובלת מעודף משקל.

שלום רב, נשמע כמו בלוטת לימפה משנית לתהליך זיהומי כלשהו. לא מדאיג. לגשת לרופא המשפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר