לחץ בצד ימין של הראש

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

10/08/2020 | 19:41 | מאת: ג

לפני 4 חודשים התחיל לכאוב לי חצי הראש הימני,יש לחץ מאחורי האוזן הימנית - באיזור של העצם (והאוזן עצמה כאילו רדומה) לחץ מאחורי הגולגולת בצד ימין לא רחוק מהאוזן הימנית, לחץ ברקה הימנית בעין ובלחי הימנית,בעורף בצד ימין. סיטי מוח תקין, TMJ תקין, מה עוד ניתן לבדוק? זו תחושה של לחץ בראש ובפנים רק בצד ימין, הנוירולוגית חושבת שאולי זה מתח בצוואר, או גירוי עצבי בשריר? מה זה לדעתך, מה ניתן עוד לבדוק?

שלום רב, קשה לומר והנושא גם אינו נראה בתחום התמחותינו (לשמחתך). ממליץ לחזור לנאורולוג. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר