דיסקציה צווארית כאבים וחוסר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/08/2020 | 13:12 | מאת: ל

שלום רב שנה וחצי אחרי דיסקציה ועדיין חוזר תחושה בפנים ובצוואר,(בצד שנותח) הרגשה כאילו משהו שמושך.. אמרו לי אחרי שנה שהתחושה תחזור ואין זכר לכך. מה עושים? האם התחושה אי פעם תחזור? תודה

שלום רב, בד"כ אחרי כשנה התחושה חוזרת. קשה לדעת אם יש עוד סיכוי שתחזור אך זה חלק מהניתוח ואין לכך פתרון. יש לנסות לשכוח מזה ככל שניתן. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר