אשמח לעצתך בנושא דוקטור היקר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/07/2020 | 09:00 | מאת: מושיקו

שלום דוקטור.. ראשית אני מצטער על הודעה כו ארוכה .. אני אחרי ניתוח ראש עשיתי את הניתוח לפני שבועיים לממצא שפיר מיקום הניתוח זה ליד האוזן בצד הימין של הראש ודוקטור מאז אני תחת כאבים שאי אפשר להסביר לוקח 50 טיפות של אופטלגים בוקר צהוריים וערב ועדיין אין שיפור ... אם יש משהו חזק יותר שאתה מכיר וממליץ לחולים שלך במקרים כאלה .. וגם אשמח לדעת כמה זה נורמלי שיש ככה כאבים או שזה מסוכן ?אני גם רושם את התוצאת של הביופיסה אשמח אם תוכלי קצת להגיד לי מה זה אומר : Description: Fragments of gray and white matter demonstrating subtle morphologic abnormatlies. Blood vessels are within normal limits. Cellularity is within normal limits, and IDHI R132H is negative. There is an increased Number of misplaced neurons in the white matter. The gray matter gives an impression of slight disarray in certain areas. which altogether may correlate with focal cortical dvsnlasia. There is no evidence of a neoplasm.

שלום רב, שוב ממליץ לפנות לנאורוכירורג מטפל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר