פצע לבן בתוך הגרון.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/07/2020 | 16:37 | מאת: אור

שלום הייתי בבדיקה אצל אף אוזן גרון לאחר שיש לי כבר 4 חודשים פצע קטן בגרון מאחורי שקד ימין עליון של הקשת אחורית נקודה לבנה עדיתי בדיקת סיב אופטי שהכל תקין ולגבי הפצע כתב הממצא בגרון לא נראה חשוד אך מכיון שהמטופל מודאג נבצע ביופסיה שאלתי את הרופא אם הפצע לא נראה חשוד אז אין צורך בביופסיה אם לפי דעתו זה לא נראה חשוד, כי הביופסיה נעשית בהרדמה מלאה קצרה בגלל שזה בתוך הגרון ואני חושש מאז ומתמיד מהרדמה מלאה השאלה אם הרופא כתב שזה חא חשוד אם מיותר לעבור את כל זה? ואגב הוא קבע לי ביקור נוסף עוד חודש אשמח לדעת מה דעתך בנושא? תודה

שלום רב, לא ניתן לומר דבר ללא בדיקת הממצא. ממליץ לקבוע רופא אאג לחוות דעת נוספת. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר