כאבים זהים חוזרים לאחר כריתת התרואיד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/04/2020 | 14:09 | מאת: קובי

יכול להיות שמתפתח סרטן בצאוור עקב גוש שהיה פפילרי אך בביופסיה היה שלילי " קרצינומה 2.5ס"מ שנמצא 0.1 מהסף". גויטר ... כמו כן אני מוכר זה שנים בmgus וסובל מכאבים בעצם בזרועות הידיים בנקודות קבועות בעוצמה אטומית ...וסליחה על הביטוי האים יש קשר ומה מקור הכאב

שלום רב, נראה שלא קשור לגוש שהיה. ממליץ לפנות לרופא מטפל. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר