גושים קטנים בין הצוואר לכתף

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/04/2020 | 05:17 | מאת: אברהם

שלום אתמול הרגשתי בין הצוואר לכתף שמאל מספר גושים קטנים מאוד שומנים שאתה מרגיש רק בלחיצה חזקה האם יש סיכון לגידול?? אני היפוכונדר ואני לא מצליח לישון בלילה בגלל זה בבקשה האם יש סיכוי שזה לא

שלום רב, באזור זה ישנם לעיתים בלוטות לימפה מעט מוגדלות וחסרות חשיבות וכנראה שזה מה שיש לך. ממליץ לפנות לרופא משפחה. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר