לאחר טיפול יוד - שאלות כלליות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/04/2020 | 01:33 | מאת: אבי

שלום דוקטור. אני בחור צעיר, בן 31 לאחרונה עברתי ניתוח הסרה של בלוטת התריס ודיסקציה צווארית בעקבות פפילרי. לאחר מכן טיפול ביוד 150, מוקדי קליטה בצוואר ימני תחתון. מבחינת ההורמונים הייתי טיפה ביתר פעילות ולכן הורידו לי את המינון מ150 כל יום ל100 בסופי שבוע. שאלה שלי לאור המצב כיום מבחינת הוירוס שמשתולל בחוץ האם אני נחשב בקבוצת סיכון ועלי להזהר ולבודד את עצמי יתר על המידה? למיטב הבנתי טיפול ביוד לא מחליש את המערכת החיסונית ולכן אני שואל זאת

שלום רב, למיטב ידיעתי אינך בקבוצת סיכון והיוד לא מוריד את החיסון של הגוף כנגד הנגיף. בברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר