ירידה חדה בשמיעה סחרחורת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

18/02/2020 | 21:03 | מאת: לאה

שלום לך רופא יקר. אני כבר חודשיים וחצי בבית בגלל בעייה של אובדן שמיעה באוסן ימין וסחרחורת ובנוסף נסתמות לי האוזניים בעמידה .טופלתי בפרמניזון שהשפיע רע מאוד על בריאותי ולא שיפר את שמיעתי אמורה לעבור בדיקת אמראיי השבוע. גיליתי היום נפיחות מכוון האוזן החולה ולכוון הצואר נפיחות קשה כשנוגעים אך לא מכאיבה . מה יכולה להיות הבעייה? בנוסף מאוד רוצה לקבוע תור אלייך כרופא א.א.ג אך נאמר לי שאינך מטפל בבעיות אלה .

שלום רב, לא נשמע מדאיג ובודאי לא נשמע אונקולוגי. יש לתאם תור לאחד מרופאי האוזניים במראפתינו (03-7645464). ברכה, פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר