הפרוטיד ובלוטת הרוק...

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

04/02/2020 | 15:32 | מאת: גולן

שלום דוקטור אני צריך לעבור ניתוח להסרת בלוטות הפרוטיד ובלוטת הרוק בצד ימין באותו ניתוח מה זה אומר כמה זמן ניתוח איפה חותכים (הבנתי מתחת לאוזן ובצוואר?) מה הסיכונים ? שתי הדקירות יצאו שלילי מה הסיכוי שאני יתעורר מיניתוח ויגלה אחרת ... אני קצת חושש מפגעה עיצבית (כבר יש לי כזאת ברגל שמאל) ... (אני מבין שכל אחד לגופו אבל תושובת בגדול לא חייב פרטני) המון תודה בריאות לכולם

שלום רב, יש לדבר עם המנתח. תלוי בגודל הגידול, מיקומו בבלוטה, אופיו וכו. צר לי אבל לא ניתן לי ליעץ לך ללא בדיקת כל החומר. ממליץ להגיע לרופא ליעוץ. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

17/02/2020 | 22:47 | מאת: גולן

שלום דוקטור עוד שאלה קטנה גידול חודר לpps הניתוח הוא הרבה יותר מסובך מניתוח הסרה רגיל ? וחס וחלילה (אבל תכלס צריך לדעת הכל) וניפגע עצב בפנים יש דרך לתקן או שזה לצמיתות ? המון תודה לך

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר