נפיחות וכאבים באיזור עצם הבריח

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/02/2020 | 22:14 | מאת: שינה

שלום רב מזה מספר חודשים יש לי כאבים ונפיחות באיזור עצם הבריח לא בעצם עצמה אלא לעיתים מעל ולעיתים מתחתיה עשיתי מיפוי עצמות תקין סי טי חזה תקין פעמיים אולטראסאונד בזה האחרון נראתה בלוטת לימפה באיזור התת בריחי נראתה בלוטה בגודל 1x0.5 במראה סנו גרפי תקין  הכאבים עדיין שם כל העת וגם הנפיחות אשמח לשמוע את דעתך

שלום רב, מכיוון שהבדיקות תקינות- קשה לי לומר מה הבעיה. יש להגיע לבדיקת רופא אאג בקופ"ח. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר