ניתוח בבלוטת הפורטיד ובבלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/02/2020 | 00:33 | מאת: גולן

היי במשך חצי שנה נפיחות בצד ימין במקרה עליתי לבית חולים בגלל כאבי ראש ושארתי שם 10 ימים לברור הגידולים לאחר בדיקה שפיר שוחררתי וזומנתי לניתוח אני לא ממש מבין מה ומו אבל מה זה שתיים במחיר אחד המנתח יפתח לי חצי צד ? כמה זמן החלמה ? והכי חשוב מה הסיכוי להיפגע בעצב ? (אני בתאונת עבודה שנתיים ניתוח בברך ןחטפתי crps בברך שמאל) אז בתור אחד שיש לו רק לא נעים בכלל עם העצב ברגל אני לא מתבייש להגיד אני מפחד השמח לתשובה יום נעים

02/02/2020 | 20:11 | מאת: גולן

הפורום עוד פעיל ?

שלום רב, ראה תשובתי למעלה. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר