סרטן בלוטת התריס עקב בדיקת ביופסיה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/01/2020 | 06:57 | מאת: מזל

בסדר בוקר טוב . בעלי אובחן עם סרטן פפילארי בבלוטת התריס . לפני חמש שנים ביתי עברה ניתוח כריתה מלאה בעקבות אותו גידול. נמצאת במעקב . האם יש בזה ענין גנטי? ביתי הצעירה עם תת פעילות וגם אני. אודה לקבל תשובה האם יש בזה ענין גנטי. האם ביתי הצעירה ואני צריכים להיות במעקב בגלל אותו ענין. בברכה מזל

שלום רב, הגידול אינו גנטי אך נצפים לעיתים מקרים במשפחות ובמיוחד במשפחות עם תת פעילות ואז הגידול מעט יותר שכיח. ממליץ מעקב עם US.

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר