ניקור אחר ניתוח של בלוטת המגן מימצים ממאיר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

08/01/2020 | 12:13 | מאת: שמואל כהן

שלום ד''ר אני עברתי ניתוח כריטת בלטות מגן גידול ממאיר ולפני חודש בצתי ניקור בלוטת לימפה לחשד ד''ר אני שלוח את תצעות בדיקת של הניקור הים יש צורך באמשך תיפול או ניתוח כי כתוב אמשך בירור

08/01/2020 | 12:19 | מאת: שמואל כהן

אמשיך אני שולח קובץ

שלום רב, לא קיבלתי דבר. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

שלוםש רב, שוב לא קיבלתי את תשובת הפתולוגיה. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

09/01/2020 | 11:48 | מאת: שמואל כהן

שלום ד''ר אמשך שולך המ לכתוב בתשובה הפטולוגית אני כותב שפע תאים למפתחים גדולים וקטנים מעורבים בהיסטיאוציטים ?ו תאי אפיתל?יש צורך באמשך בירור זה מה שכתוב בפינוח של ניקור בלוטת לימפה בניתוח של כריתה חצי עונה היה קרצנימוה ד''ר הים אני צריך לעבור ניתוח חוזר אנדרוקרינולוג ממילץ לניתוח חוזר

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר