תשובות ביופסיה מנגע בחלל הפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

30/12/2019 | 00:12 | מאת: מושיקו

שלום דוקטור. בטיפול שיניים התגלה נגע פיגמנטוזי בחיך הקשה. נשלחתי לביופסיה. התקבלו תשובות: תיאור מאקרוסקופי: קטע רקמה אדמדמה מצופה מצד אחד ע"י קרום לבן בקוטר של עד 0.5 סמ ועובי 0.2 סמ במרכזו נמצא כתם אדמדם בקוטר 0.1 סמ כ.ח תיאור מיקרוסקופי ואבחנה: פיסת רירית מצופה ע"י אפיתל קשקשי רב שכבתי שטוח עם שכבה היפרקרטוטית. לא נצפה מלנין בבדיקה. מה אומרות התשובות האם הכל תקין?

שלום רב, הנגע שפיר. יש להמשיך מעקב אצל רופא פה ולסת או אאג. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר