בלוטות לימפה קטנות בצוואר - בצד ימין.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/12/2019 | 19:57 | מאת: לימור

שלום, אני נמצאת כחודש לאחר סיום טיפול כימותרפי. תוצאות בדיקת ה - lymphocytes תקינות לכל אורך הטיפול. תוצאות בדיקת ה - lymphocytes % לרוב בטווח הנורמה, לעיתים מעט גבוה מהנורמה, ולעיתים מעט נמוכות מהנורמה. 8 הבדיקות האחרונות - תקינות. אתמול הרגשתי כי לאורך הצוואר, בצד ימין בלבד, שתי בלוטות מאוד מאוד קטנות, כ -2 מ"מ להערכתי, ואולי אף פחות. האם אמורות להיות שם בלוטות קטנות מאוד, או שדבר צריך להדאיג אותי ? אני נמצאת בחרדה גם בשל העובדה שאני אחרי טיפול כימותרפי, ואני עדיין מקבלת ואקבל גם טיפול ביולוגי, (אווסטין), עוד תקופה ארוכה - עוד כ - 8 חודשים. האם יש מקום לדאגה בעניין הבלוטות ? באזורים מעל הכתף/ השכמה - בשני הצדדים אני לא מרגישה כלום. תודה לך

שלום רב, לא ניתן לייעץ במקרה זה וממליץ לפנות לאונקולוג המטפל שלך. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר