אוסטאומה...................................

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

17/12/2019 | 13:02 | מאת: גלי

שלום. עשיתי 2 MRI מוח. את הMRI השני עשיתי עקב החמרה בכאבי הראש, הכאבים הם יומ יומיים. חשוב לציין שהכאבים הם בכל הראש ולא רק בצד ימין ( אוסטאומה תת עורית טמפורו פריאטלית מימין זה מה שכתבו בMRI הראשון). האם יכול להיות שיש לי גידול ולא רואים את זה בMRI מוח?

שלום רב, נדיר שיש גידול ולא רואים ב MRI מוח. אוסטאומה יכולה לעיתים לגרום לכאבי ראש. ממליץ בדיקת אאג. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר