אף אוזן גרון-גולה בצד שמלה של הלסת.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/12/2019 | 13:31 | מאת: רון

שלום. יש לי שאלה כבר כמעט שנה שלאשתי יש גולה בלסת מצד שמאל. הגולה ככה ביום יום לא כואבת. אבל שנוגעים קצת יש כאב. עשינו בדיקות כולל בדיקת FNA אולטרסאונד ולא נמצא שום בעיה. ואף רופא לא יודע מה זה יכול להיות(רופא עור,רופא אף אוזן גרון) וגם לא כירורג פלסטי. יש לה הרגשה לפעמים של משיחה של הגולה וזה לפעמים גם כואב שנוגעים. לא יודע כבר מה לעשות ולמי לפנות. אפשר לקבל בבקשה ייעוץ. תודה.

שלום רב, קשה לי לומר דבר כי יש להסתמך על בדיקת הממצא. ממליץ לגשת לרופא אאג נוסף או להמשך ולעקוב ע"י הרופא שמכיר אותה. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר