לאחר ניתוח בלוטת התריס ודיסקציה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/11/2019 | 14:32 | מאת: דוד

שלום. בשבוע שעבר עברתי ניתוח כריתה של ב התריס ובלוטות לימפה בצוואר ימין. הניתוח עבר בהצלחה. מאז הניתוח ועד עכשיו אני חש במן כאב שריר בכתף יצין כאשר מזיז את היד גבוה או מרים משהו כבד, האם דבר זה נורמלי? ומתי זה עובר? בנוסף הבנתי שלמקום הניתוח לוקח זמן להתעורר ואצלי זה מהכתף עד הסנתר אני מרגיש רדום, האם זה נורמלי?

שלום רב, הרדימות הינה נורמלית ועשויה לחלוף תוך מספר חודשים. לגבי היד- יש ליצור קשר עם המנתח ולאשר שהעצב של הכתף נשמר. בכל מקרה מומלץ טיפול פיזיותראפיה לכתף.ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר