צילום ct מערות האף לפני ניתוח לכריתת פוליפים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

05/11/2019 | 19:15 | מאת: אפי

מהו המצב המיטבי של מערות האףלפני ביצוע ct של הסינוסים?האם רצוי להמתין עד צמיחה רבה של פוליפים? )כי לאחר נטילת קורטיזון ישנה הפחתה בנפיחות) ,או שאין צורך לבצע כריתה טובה דוקא כשיש צמיחה בולטת של הפוליפים?

שלום רב, הממצא בהדמייה מאוד משמעותי בהחלטה על השמך הטיפול. יש לפנות עם ההדמייה לרופא אאג המטפל בנושא זה. ישנם שלושה רופאים הא.ר.ם. שמטפלים בבעיה ומובילים בתחום (03-7645464). ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר