קשריות בלוטת התריס תחת צילום רנטגן

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

22/10/2019 | 22:19 | מאת: יקי

אובחנו אצלי מספר קשריות בבלוטת התריס, בגדלים של כ 0.9סמ ו 0.6סמ עברתי צילום שיניים סטטוס וצילום פנורמי, האם בהשפעת הקרינה, הקשריות הללו צפויות לגדול יותר מהר, או לעבור שינוי כלשהוא?

שלום רב, לא צפויות לגדול יותר עקב כך. יש לבצע US אחת לחצי שנה עד שנה תחת מעקב אנדוקרינולוג. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר