דימום מהאף מלוה בגושים

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/10/2019 | 22:08 | מאת: זלי

שלום, מזה כשלושה שבועות יש לי לסירוגין דימום מנחיר שמאל באף מלווה בגושי דם. לאחר חצי שעה עד שעה זה חולף, חוץ מהיום שהדימום נמשך מהצהריים (השעה כעת 22:06). חשוב לציין שעברתי ניתוח FNA לפני כשנה וחצי כולל יישור מחיצה. האם זה משהו שמצריך בירור דחוף? תודה זלי

שלום רב. לא נשמע מדאיג אך יש לגשת לבדיקת רופא אאג כולל עם סיב אופטי. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר