גידול ראשוני ובלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/10/2019 | 17:10 | מאת: אני

היי דר רציתי לשאול מה קורה אם מוציאים גידול מבלוטת התריס ובלוטות לימפה. ואחרכך מוצאים עוד בלוטת לימפה נגועה באותו איזור. האם עדיין זה יכול לפגוע ולהתפשט למרות שהוציאו את הגידול הראשוני?

שלום רב. מרבית גידולי התירואיד שולחים גרורות לבלוטות לימפה לעתים שכיחות אבל רק באופן נדיר ישנה התפשטות מעבר לכך. יש להתייעץ עם האונקולוג המטפל בכל מקרה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר