גוש גדול 3 סמ בתחנה 6

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/10/2019 | 15:50 | מאת: me

שלום ד"ר מה זה אומר שיש גוש בתחנה 6? איפה זה נמצא בצוואר? האם זה יכול לגרום לקושי בנשימה?

שלום רב, תחנה 6 מצוייה צידית לקנה הנשימה. יכול לגרום לתחושת מחנק. יש לבצע ניקור של הגוש לביופסיה בהכוונת US. האם זה לאחר ניתוח כריתת תירואיד עקב גידול? ממליץ להגיע למרפאתינו ליחידת ה US שם לתאם תור ל US וניקור של הגוש (03-7645464). היתרון הינו שהבדיקה מבוצעת ע"י טובי הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית ניתנת במקום. בהמשך לתאם תור למרפאת ראש צוואר. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר