תשובת אולטרא סאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/09/2019 | 15:20 | מאת: חנה

בלוטת המגן שמאלית וימינית תקינות.בלוטות רוק תקינות. רקמות רכות בצוואר צד ימין תקין. צד שמאל בצוואר עליון הודגם קשר לימפה 9*5 ממ, עם מוקד נוזלי בתוכו, עם ווסקןךריזציה מעט מוגברת. אני לא שקטה עד לביקורת הבאה שזה 3 חודשים מישהו יכול להגיד לי משהו ב ב ק ש ה

שלום רב, אנא ראי תשובה בפורום גידולי בלוטת המגן. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר