עזרה בפענוח us בלוטת תריס

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/09/2019 | 18:42 | מאת: Ami

שלום אשמח לעזרה בהבנה אולטרסאונד לצוואר. אחרי כריתה של אונה שמאלית בלוטת תריס אונה שמאל קשר במרקם של בלוטת תריס בגודל 3.2 סמ על 2.9 סמ וסקולרי עם מוקדים קטנים אקוגניים . אונה ימין בגדר התקין מה זה אומר ? תודה רבה

שלום רב, נשמע ששתי אונות בלוטת התריס במקומן וללא גושים חשודים. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר