גוש גדול על עמוד השדרה בין השכמות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

20/09/2019 | 23:25 | מאת: איתן

ד'ר שלום. היום כשבני הוריד את החולצה הבחנתי בגוש די גדול שיש לו על עמוד השדרה במרכז בין השכמות,לציין שהוא בכלל לא הרגיש בזה וזה לא כואב ולא מפריע גם שלוחצים עליו. קצת מלחיץ...מה דעתך? מצורפת תמונה. תודה

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. יש להגיע לכירורג כללי לבדיקה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר