סיטי סינוסים ומח בלי או עם חומר ניגוד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

25/08/2019 | 10:25 | מאת: קרן

שלום רב ותודה, נשלחתי לסיטי סינוסים ומח עקב נוזל באוזן שמאל ואוזן סתומה/מלאה כמה חודשים והרגשת עירפול וסחרחורות בראש. נאמר לי שצריך חומר ניגוד אבל זה לא טוב לי. השאלה אם אעשה ללא חומר ניגוד זה יהיה לגמרי לא מדוייק ולחינם תהיה קרינה? מה דעתך בנושא? מה עושים ? תודה רבה ושבוע טוב

שלום רב, יש להיוועץ ברופא המפנה. במידה והמטרה הינה לשלול גידול- אז הבדיקה ללא חומר ניגוד פחות מדוייקת. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר