אולטרא סאונד צוואר ובלוטות

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/07/2019 | 15:18 | מאת: לי

שלום רב מצ"ב אולטרא האם ממצא זה מדאיג ?.. סונר בלוטת מגן אונה ימנית בגודל 1.4 1.7 4 ס"מ בגודל תקין .מתחת לקוטב תחתון תהליך היפואקוי אובלי בגודל 1.8 ס"מ א ווסקולרי בפתיחת דופלר צבע יכול להתאים ך PTA. יש לשקול ביצוע מיפוי יש לציין שהבדיקות הכימיה לא מתאימות PTA ,,תודה

שלום רב, אם קלציום ו PTH חזרו תקינים, ממליץ להגיע למרפאתינו לביצוע US איכותי של האזור. במידה ואכן יש ממצא כנ"ל- יש לתאם ניקור שלו לביופסיה שגם היא יכולה להתבצע בא.ר.ם. ע"י מיטב הרופאים והתשובה הפתולוגית הראשונית במקום (037645464). בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר