תחשות מחנק ולחץ בצוואר ובגרון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/07/2019 | 13:06 | מאת: ל

שלום ד"ר אני יותר מ3 חודשים אחרי כריתת חצי אונה ודיסקציה פיזית מרגישה טוב מטופלת ביוטירקס 100 מ"ג ( פפילרי) אבל מלווה אותי תחושת מחנק בצוואר ולחת שלא עוזבת שמפריעה מאד בתפקוד היומיומי עברתי פעמיים בדיקה אנדוסקופית לפני גחודש פלוס והרופא לא ראה כלום. אבל אני ממשיכה להחנק כאילו מישהו חונק אותי ולא מרפה ותחושה של לחץ באיזור הניתוח ממה זה יכול לנבוע? מאד מפריע בתפקוד היומיומי בעיקר בספורט כי ברגע שמתחילה להתאמן התחושת מחנק מתעצמת עוד יותר. אשמח להכוונה תודה

שלום רב, בד"כ נובע מההחלמה הפנימית של הרקמות. לוקח כמה חודשים בהם נעלם לאט לאט. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר