בלוטת לימפה נפוחה בצוואר בצד שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

14/07/2019 | 17:36 | מאת: גלית

היי ד"ר מזה יותר משבוע התנפחה בלוטת לימפה מאחורי האוזן שמאל . אאג לא ראה כלום. במהלך השבוע הרגשת חנק בגרון העליון מידי פעם במהלך היום , לחץ באוזן שמאל, וגם נפיחות בצוואר צד שמאל. לפני 3 שבועות עשיתי זריקה בלחיים (היאלורונית) האם יש קשר ? קיבלתי אנטיביוטיקה צפורל. יש ממה לחשוש ?

שלום רב. לא נשמע שקשור לזריקה או שיש ממה לחשוש. יחלוף עם הטיפול. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר