אולטרסאונד צוואר וגרון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

03/07/2019 | 12:00 | מאת: חזי

שלום רב, אמא שלי שנתיים לאחר ניתוח כריתת בלוטת התריס עקב סרטן שהיה. עברה אולטרסאונד לפני כשבוע. הממצאים: בלוטת התריס נכרתה. ללא שארית רקמה וממצאים פתולוגיים במיטתה. בלוטת הפרוטיס ובלוטות הרוק התת לסתיות בגודל ומרקם תקינים. נוכחות קשרי לימפה: משני הצדדים תת לסתיים. מידות: עד 20 מ"מ בציר האורך מימין ועד 14 מ"מ בציר האורך משמאל. צורה:קישורית. ליבה שומנית: כן. וואסקולרי המרכז. מה זה אומר? האם הבדיקה תקינה?

שלום רב. נשמע תקין. לאנדוקרינולוג למעקב. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר