ליחה צמיגית בלוע ובגרון

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

09/06/2019 | 22:29 | מאת: אתל

לפני 3 חודשים הצטננות ויראלית עם נזלת אחורית קשה ונוזלים בפנים עד האזניים. טיפולים מקובלים סטרונאז פלקונאז אנטיביוטיקה 6 ימים. תרופות ליבוש נוזלים שהעלו לחץ דם. דבר לא עזר. הורדתי 6 קג. הרגשה קשה וסבל נוראי. נזלת אחורית וליחה בלוע ובגרון או נוזלת כל הזמן או נדבקת ומתקשה לבלוע אותה. בהמשך קיבלתי 3 שבועות טיפות דתאמיצין לאף שקצת סייעו. ואז התחילו לתת לי סטרואידים דרך הפה פרדיזינון 20 מג ליום . התחזקתי יש שיפור, התחלתי קצת לאכול ,אך המצב עדיין קשה והנזלת האחורית עם ליחה קשה בלוע ובגרון או נוזלת ודורשת בליעה ללא הפסק או נדבקת צמיגית בחיך ולא ניתנת לבליעה. עשיתי צלום ctסינוסים הכל תקין. אני מבינה שאין צורך בנתוח יחד עם זאת,מה עושים עם הנזלת ובמיוחד הליחה הדביקית בחיך ? מי אמור לעזור? מי אמור לטפל בזה כי 2רופאי א.א. ג. מומחים טוענים שמערות פנים הכל בסדר וזה לא קשור אליהם. וזה לדעתי גם לא ריפלוקס כי הנזלת יורדת לחיך ולגרון מהאף. אז למי לפנות ?מי יכול לסייע? למה יש לי כל הזמן ליחה דביקה?איזה תרופה כדאי לנסות? למי לפנות???הסבל רב!

שלום רב, הנושא אינו בתחום הפורום. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר