תוצאות אולטרא בלוטה וצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/05/2019 | 11:18 | מאת: ליאת

דוקטור שלום להלן תוצאות בלוטת מגן אינה מוגדלת במרקם אחיד למעט קשריות היפואקגניות בודדות זעירות עד 0.4 באונה השמאלית ,מתחת לקוטב תחתון של אונה ימנית מוקד היפגואקני רקמתי 1.9 ס"מ בקוטר מירבי PTA? ניתן לשקול קורלציה עם מיפוי ME BI בלוטות רוק תת לסתיות מימין ושמאל בגודל ומבנה תקינים בלוטות הפאוטיס כנ"ל אין קשרי לימפה מוגדלים לאורך הצוואר . מה אומרת התשןבה .תודה רבה

שלום רב, חשד להגדלת בלוטת יותרת המגן. יש לבדוק רמת קלציום והורמון PTH בדם ולהגיע איתם לרופא. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

10/07/2019 | 15:04 | מאת: ליתk

שלום דוקטור התוצאות תקינות .אז מה זה מה שראו באולטרא סאונד תודה

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר