כאב גרון בבליעה בצד ימין בהסבת ראש לשמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

13/05/2019 | 10:39 | מאת: דודו

מזה כחודש חווה כאב גרון חזק בבליעה בצד ימין בהטיית ראש לשמאל. לחיצה על הנקודה הכואבת מנטרלת את הכאב בבליעה. אין כאב בעת אכילה, אין סימפטומים נוספים. רופא אאג הכניס צינור עם סיב אופטי לחלל הגרון ללא ממצאים. US גרון, לימפה ובלוטת תריס ללא ממצאים. אני ממש מיואש. אודה על סיוע. לפני כחודש עשיתי CT בטן בעקבות שלשולים במשך 5 חודשים (ללא ממצאים) וחושש מחשיפה נוספת לקרינה באיזור הראש.

שלום רב, במידה והכאב ממשיך ממליץ לחזור לבדיקת רופא אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר