ביופסיה בצורה שונה ??

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

01/05/2019 | 16:45 | מאת: מור

שלום, יש לי בלוטה באיזור הלסת של הפנים ונוקר משם גוש כתוב: בהנחיית סונר הוכנסה מחט עדינה23g בוצעה שאיבה בעזרת ואקום חומר נשלח לציטולוגיה. מה זה אומר השאיבה הזו? גם בבדיקה עצמה הרגשתי הרגשה כאילו מושכים לי ומקדחים שם במקום דקירה כמו זריקה כביכול. מה זה אומר השאיבה בואקום הזו?

שלום רב, שיגרתי לחלוטין. יש להמתין לתוצאות. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר