ליפומה ..................

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

30/04/2019 | 09:11 | מאת: ערן

שלום ד''ר, יש לי ליפומה באיזור הפנים ,היא לא נראת לעיין רק במגע מרגישים,אבל אני מרגישה שהיא גדלה תוך בערך חודש חודשיים האם יתכן שהיא גדלה בקצב מהיר כזה?

שלום רב, לא כל כך סביר. יש לבדוק שלא מדובר במשהו אחר. ממליץ להגיע לבדיקת אאג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר