דופק מהיר במאמץ אחרי לבוקטומי

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/04/2019 | 09:51 | מאת: לי

שלום רציתי בבקשה לדעת מה יכול לגרום לדופק מהיר עד כדי הרגשה של עילפון פתאומי אחרי ניתוח לבוקטומי של בלוטת תריס?(עבר חודש כמעט מאז הניתוח) הדופק ממש מהיר בזמן מאמץ קל כמו הליכה (לפני הניתוח עסקתי בפעילות קבועה ומעולם לא קרה לי דבר כזה)

שלןם רב. לאצנשמע קשור ישירות לניתוח. אם אתה נוטל יוטירוקס או תחליף אחר- זו קרוב לודאי הסיבה. בכל מקרה מומלץ לפנות בהקדם לרופא מטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא - http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר