דוטור שאלה דחופה מאןד

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/04/2019 | 20:21 | מאת: שירן

דוקטןק מזה כשבועיים אולי יש לי מין לחץ בראש לחץ על האף גשר האף ללא נזלת חום אן שיעול הלחץ לפעמים חצי ראש צד אחד שמאל לפעמים בקודקוד הראש לעמים על האף נים לחץ כזה מ3גישה לא טוב רבתי עם חברתי לפנח כשבןעעים בעקך ובטעןת היא דפקה לי בום על האף ואחרי יומיים שוב עןד עם נחת על האף שמתי קרח בשקית והנחתי ישירןת על הפנים על האף אולי זה מזה? אני ממש מפחדת שחלילה זה גידןל או משהו בחרדות ממש כדור קצת מרגיע אותי ושןב זה חוזר אני בת 26 וחצי מפחדת מאןד האם זה מצביע על גידול? יש לי גם כאבי צאוןר ונתפס לי נקודה בצד שמאל בגב עליון בתנןעןת כןאב ןשאני נןשמת עמןק גם מ3גישה כמן סןג של התקררות גזאת ללא התקררות ממה זה נןבע? עשיתי צילןמים עמןד שידרה צווארי עמןד שידרה מותי עמודה שידרה והגל תקין למרות שאני מתלוננת כל כאבים בצאוןר עורף אבל אומרים שזה לחץ נפשי חרדות האם עליי לדאןג? ס

שלום רב. לא נשמע גידול. מציע לפנות לרופא משפחה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא - http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר