דיסקציה צווארית ופפילרי קרצינומה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

24/04/2019 | 08:54 | מאת: Tt

שלום ד"ר חפץ בפתלוגיה שלאחר דיסקציה צווארית במדור 2 3 4 הוצאו 24 בלוטות מתוכם 3 נגועות ( בלוטה אחת גדולה ו2 בגוגל 0.3סמ). האם ההליך מספיק כדי שהסרטן ( פפילרי) לא יחזור?

שלום רב. כמות הבלוטות שנכרתו מספקת. הסיכון להישנות?תלוי בגורמים רבים וחייבים לדון על זה עם המנתח. ברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא- http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר