לאחר כריתת לסת ימנית עליונה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

21/04/2019 | 14:11 | מאת: Lee

אני בת 42 לפני 8 חודשים ניתוח להסרת גירול קרצינומה וcll בלסת ימין עליונה כאשר הורידו כם 41בלוטות לימפה צואריות כרגע אני עם אובטורטור נשלחתי לפת סיטי מצב הקובץ בבקשה עזרתך בפיענוח

21/04/2019 | 14:18 | מאת: שוב אני

הקובץ לא עלה מה פירוט קךיטה מעט מוגברת לא הומוגנית בסינוס ימני במדור המיסטוקטורי מימין ובמיטת המקסיליה מימין שינויים פוסט ניתוחים ,קליטה מוגברת בשומן חום לאורך הצוואר ללא נגעים מחשידים לפיזור בשלד רחם מוגדל ללא קליטה פתולוגית לסיכום אין בבדיקה עדויות לממאירות פעילה יש עוד דברים שמשמעים תקינים האם הבדיקה תקינה??

שלום רב. נשמע שאגן תקינה. ממליץ לגשת עם התשובות גם לאונקולוג המטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא -http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

21/04/2019 | 17:47 | מאת: אני

תודה רבה מנסה להעלות את הקובץ ואי אפשר

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר