תוצאות בדיקת ניקור תחת סונר בבלוטת לימפה בצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/04/2019 | 12:46 | מאת: אפרת

שלום רב, בני בן 20 סובל מזה כחודשיים מכאבי גרון חזקים. במקביל בלוטת לימפה צווארית נפוחה ומוקדים שהתגלו בסחוס של בלוטת התריס. בבדיקת FNA של בלוטת הלימפה התגלה: Granuloma-like structures present a background of lympohocytes. לתוצאות הללו נוספה הערה: Clinical and bacteriological correlations are necessary. מה משמעות התוצאות הללו? בני לחוץ מאוד ( גם אנחנו).

שלום רב, נשמע תהליך זיהומי בבלוטות הלימפה. מומלץ לדשת לרופא מטפל. לא מדאיג. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר