בדיקת אולטרסאונד אודה על חוות דעתך

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

31/03/2019 | 13:48 | מאת: ענה

היי.. מבקשת דעתך על אולטרסאונד צואר איסטמוס לא מעובה 2 אונות בלוטת מגן מעט מוגדלות 2 אונות של בלוטת מגן נודולים בודדים תת-הדיים א-וסקולרים זרימת דם אינה מוגברת באזור תת לסתי במשולש קדמי בלוטות לימפה עד 7 מ"מ ללא מרכז שומני ברור לסיום גויטר רב קשרי למעקב בלוטות לימפה שמאלי חדשות האם תגובתיות? אחר? להמשך בירור

שלום רב, נשמע תקין לחלוטין. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר