בלוטות נפוחות וכאבי באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

26/03/2019 | 20:27 | מאת: קרן

ערב טוב , מיום שבת בבוקר אני עם כאב אוזן מצד שמאל מלווב בהתנפחות הבלוטה מתחת לאוזן ונפיחות ליד האוזן לכיון הפנים בבדיקה של רופא אף אוזן גרון הוא טוען כי יש דלקת קטנה אך הוא חושב כי יש לי דלקת במפרק הלסת ובגרון יש לי אפטה בהסתגלות שלי אני לא רואה כי יש אפטה אלא פצע אשר גורם לי פחד גדול שזה לא זה . אני מטופלת בדקאוטיק לדלקת באוזן ופעמיים ביום אני נוטלת אתופן האם יתכן שעדיין אין לי תחושת הקלה האם יש חשש שזה סימן לסרטן הגרון

שלום רב, לא נשמע מדאיג. להמשיך טיפול הרופא המטפל. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

26/03/2019 | 20:59 | מאת: קרן

תודה על התשובה המהירה .מה הזמן הרצוי לחכות עד לחזרה לבדיקה אצל הרופא האם הגיוני כי הבלוטות עדיין כואבות והאוזן נותנת לי תחושה כי סטומה עם ציפצוף שלא מפסיק

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר