בהמשך לשאלתי תוצאות פתולוגיה fna

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

12/03/2019 | 15:38 | מאת: חיה

)רקע בת 40 לפני 10 שנים הודגקין כרגע לאחר fna מחט עדינה לבלוטת התריס ובנוסף לבלוטת לימפה חשודה מצ"ב תוצאות כאמור יש לי אליך תור ב 23. ניסיתי לקבוע תור לfna מחט עבה באסותא אבל נאמר לי שאין בדיקה כזו... מה לעשות?

12/03/2019 | 16:24 | מאת: חיה

דם, קולואיד, תאי אפיטל פוליקולרי וצברים של תאי אפיטל אטיפיים חשודים לגידול שטיבם לא ברור. התאים האלה לא נצבעו ל ttf1. Bethesda 5 לגבי בלוטת לימםה תחנה 4 שפע תאים לימפואידים אטיפיים בינוניים עד גדולים. התאים חשודים לתהליך לימופופרוליאטיבי.

שלום רב יש להגיע לבדיקה והערכה. יהיה צורך לכרות את הגידולים הנ"ל. ממליץ US איכותי לפני הניתוח. ניתן לבצע את הכל ביעילות ומהירות במרפאתינו בא.ר.ם. אסותא. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

16/03/2019 | 18:44 | מאת: חיה

איך אפשר להקדים. יש לי ביטוחים

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר